Vakna!

cyklar genom staden med Roffe Ruffs nya skiva i hörlurarna. Så högt de bara går för att hitta känslan. Jag mår så himla bra där på min cykel. Men så slås jag utav en rysning som går genom hela min kropp, från smalbenen enda ut i fingertopparna. Ett illamående utan dess like.
Häromdagen satt jag och david och tittade på nyheterna, eller något liknande minns dock inte så väl. David tar iallafall upp att Sverige har en otroligt hög procent barn/ungdomar som tar sitt liv. Människor som tar farväl innan livet ens sett sin början, innan de hunnit känna av hur fint det är att leva. Barn och undomar som inte orkar, för att de tror sig vara i vägen, föräldrar som intebryr sig, inga vänner eller att man tycker sig vara oattraktiv, eller bara ingen alls. En tom själ mitt i livet har nog ganska lätt att trampa snett utan hjälp.
Jag blir lite arg, eftersom människor borde se. De borde allfall ana oro, att något är fel. Att ens egna lilla älskling inte mår väl. Vilken besvikelse det måste innebära som förälder, när ett barn knäcks och går sönder.
Låten Farväl dunkar mitt hjärta blodrött och jag tänker på de som stått mig nära men som försvunnit.
idag visar jag lite extra kärlek till er som lämnat, eller vill lämna den här världen.
här har ni låten:

Helgen i bilder



Vi bara dör ju så jävla mycket hela tiden

Godmorgon!
Igår var det Al Forno besök med mamma och pappa återigen. Jag vaknade med matkoma idag helt klart. Ändå är man HUNGRIG på frukost.. Det är galet! Nu ligger jag här efter ett tappert försök att orka mig runt den LILLA rundan i joggingspåret (eller jag, runt kvarteret här..). Fick gå sista biten för att jag trodde jag skulle spy upp frukosten bestående av tre thekakor och en bit syltkaka + kaffe på det.
Men det var helt galet bra igår. Först gjorde vi stan och jag fick nya löpskor av mamma och pappa! Det behövdes VERKLIGEN! dom är skitsköna, provade dom just men dom kommer vara sjukt mycket bättre när jag är på G i kroppen:) Sen tog vi en drink på slottet (va sagovärd de lät..) Sen drack vi champange och åt praliner på mamma och pappas hotellrum. Efter det blev det Al Forno och jag åt oxfilé och en tryffel till efterrätt. David drack grappa. han är en riktig man han.
Idag ska vi PROMENERA (behövligt) vid oset och kanske äta lite lunch på naturens hus.. ska checka in de iaf, aldrig varit där. Sen får vi se. Jag har lovat baka rabarberpaj :)
Det kommer nog lite bilder senare!
nu ska jag lyssna vidare på låten "snart dör Bob Dylan". fantastisk låt. Min titel är tagen från låten! lyssna vett jag!
http://open.spotify.com/track/2z0VCoSVUUNdi0MzLAf16Y
Puss Och Kram

magic

Hej mina vänner!
Vill bara säga att jag har världens energi och är glad most of the time.
Men nu blev jag lite ledsen så tillbringar resten av eftermiddagne/kvällen i soffan med en fantastisk rabarberpaj som kommer vara slut tills de är dags för bingen kan jag ju meddela. Andreas hade så rätt. Ett helt fantastiskt recept, de tackar jag för. Får bjuda mamma och pappa på de när dom kommer i helgen. Annars jobbar jag.. hela tiden.. de är typ kaos. Fast de går lättare nu. Kommit in i en sån period och det är ju skönt. Nu vill jag bara ha fredag kväll och tredagarsledighet med fint restaurangbesök och sen vill jag ha greklandssemester med baby. de får vi snart!
nu ska jag lyssna på cunnins nya album och bara ha de gött. kan man få en finne i gommen har jag nog fått de. de känns jätteskummt. haha.
ett litet bildregn från helgen får ni med. världens bästa helg, trots att jag jobbat.
peaceout! <3


solen skiner men det regnar inom mig

jag andas tung luft
som om himlen vore en armlängds avstånd
kan inte riktigt fokusera
sluter ögonen, ler och är glad
utsidans fasad håller inte länge
tills den brister
i takt med knoppar som blir till blad

kan inte, vet inte vad
vad som lever inom mig
och gör mig glad
tiden, nutiden gör mig
mer förvirrad för var dag

sen jag var liten har jag levt
med vetskap om att ni vet mer
kan mer
gör mer
lever mer
skrattar mer
för jag ser det på bild
och det dokumenteras, som på film
vet inte riktigt vem jag är i era ögon
verkligheten blir som i en saga
det jag läser vill jag behaga

är ledsen och arg
för att jag är vilsen mitt i livet
gråter för andras lycka inatt
men bara för inatt
för livet lever ju vidare
ack så glatt

When.

När blickar möts.
Utan gnista.
Bara ord som bygger,
labyrinter i hjärnan.
Meningar som har svårt att
finna varann, och skapa
ett sammanhang.
Ärlighet vill nå fram på bästa sätt,
men det går inte när orden hänger snett.

Blickar som möts,
när kärleken vill för mycket.
Dumma tankar knyter samman
något som egentligen inte är sant.
Vill förmedla en känsla.
Ett sinnestillstånd utan förstånd.
Blickar blir missförstånd och
när kärlek gör som ondast,
Älskar man mer än någonsin.




Catch my drift




sjukisdagar när dom är som sämst. eller ska jag säga bäst? Har varit sååå rastlös! fast ändå såpass dålig att jag inte kunnat göra många knop. så jävla frustrerande! har bakat bröd, diskat och lagat risotto. det blev kalas alltihop!
Har spånat lite på vad jag ska skriva om på sista uppgiften i kulturjournalistiken.. Sen kom jag på det! Censuren mot vår hiphopkultur.. Dom snackade om det på kulturnyheterna igår nämligen o plötsligt slog det mig att det är ett jättebra ämne.. mycket att ha åsikter om! jag som gillar hiphop och allt.. så nu javlar blir det till att forska lite påt.. Har redan funnit en ny svensk hiphop grupp som var sjukt duktiga.. riktigt bra!!! Gå in och lyssna på dom här vet ja, och rösta! låten är grym!

mår lite sämre nu ikväll.. men david fixade mackor och te så blev lite piggare. hoppas på att kunna jobba imorgonkväll!

peaceout!

k to the g

stop looking back and struggling with the past

hahahah okej. uppdatering:
Haft en sjukt bra helg med två fantastiska utekvällar.
En jättebra bakisdag med david lena och laack!
Idag, dunderförkyld med hosta som en vuxen karl.
Och när jag sitter här förkyld och dan ska det självklart borras!!!!!!!!!! Och självklart dammar de så man kan tro att jag bränt något på spisen. jo jag tackar. nu får vi väl inte använda toan heller. jösses mig.
Skulle ut med brother imorogn för att se looptroop på ritz. Fick ångest och panik över att jag gått och blivit dålig.. MEN det visade sig att looptroop ställt in pga nån dubbelbokning.. hahah tror dom hörde min hosta alltså :) Så det var en lättnad! Fast tråkigt ändå..
Får leta upp en ny spelning jag o brother kan gå på..
Sen ringde jobbet med.. och jag får sån jävla ångest när jag säger nej. Men dom borde hört hur jag lät.. känner mig klen som är sjuk så ofta o det känns som om att jag sagt att jag inte kan jobba för mycket nu.. men det är ju inte så.. jaja..
nä, what to do.. ska lyssna på lite musik nu tills david kommer hem.. o kolla på betty!
har världens bästa sambo som ska laga tacopaj!
puss hej!
ni får en glad vårbild. nu har kylan slått tillbaka!!!

RSS 2.0