GRATTIS PÅ MIG!!!!!!


MIDSOMMAR

jag undrar..........
hur kommer det sluta egentligen!?
bara 14 timmars jobb sen tar jag midsommarhelg:)

Jag gillar din vibe

Sitter och lyssnar på syster sol, förbannat skön röst har on tycker jag. Glad skiva!! De behöver jag :) Men har haft en bra dag idag ändå. Gjort stan och lunchat med maria. KOllat in hennes lägenhet där det blir vin snarast tycker jag, najs! om grannen vill släppa in mig de klart... haha.. Sen efter en liten dipp kom jag ändå iväg på spinningen som gick jättebra idag. skönt.
Det ser ut lite som en ungkalrslya här hemma. måste städa! De är fan mer disk än när david är här o de har han inte varit nu vilket innebär att det bara är MIN disk.. Får ta tag i det imorgon. Ikväll ska jag läsa bok. fan 700 sidor på en vecka!? kan ta lite längre tid för karin ganelind kan jag ju säga redan nu.
Funderar på att slå till på den här.. älskar Stuzzymärket..
Lyssna på det här... helt sjukt bra och till minna av "Jr Eric" som dog i en olycka i thailand när dom var där o spela.. magiskt!

Himlen runt hörnet

svag för den låten.. precis tatt en nap.. lite nere idag. de bara kom över mig och vad gör man när man är ledsen och tjej? jo äter, gråter och saknar.... annars har jag köpt en kylväska idag och haft medarbetarsamtal. det gick på fem minuter. det var nog rekord. nu ska jag jobba och inte äta mer idag hejdå.

sending this one out!

myser till mobb deep i mina nya blommiga braller och tycker att jag borde ta en joggingtur. jag ska det. snart. måste springa bort jordgubbarna som annars satt fint som snus i magen:)
annars lever livet vidare som vanligt.. kan dock inte komma ihåg senaste jag pussade david. lääääängesen var de. men på fredag. då jävlar blir det pusskalas. Ska bara jobba ca 20 timmar först! de ska gå! Och på fredag är det midsommarafton och jag får sällskap av en till mycket saknad filur vid namn lena. 15.00 på fredag går brum brum brum bilen till tidaholm och dunken. kommer bli sjukt bra. De två bästa personerna på samma ställe en hel helg är inte helt fel!
nej, ska byta om nuuuuuuuuuuuu. har en ny mobil btw. mycket spacead!
puss o kram


jag är kär i en ängel

har aldrig känt mig såhär ensam
har aldrig gråtit såhär många tårar
har aldrig saknat närhet som nu
undrar tänker orkar inte
försöker hitta motivation efter motivation
spyr på jobbet bokstavligt talat
men ler ändå
frågar mig seriöst varför
och är det verkligen värt smärtan?
tänker varför kan man inte bara va
göra allt det där som får en glad
frivilligt
sitter jag här och känner mig som en gäst
i mitt eget hem
ibland önskar jag att jag bara kunde släppa taget
och sluta tänka överkhuvudtaget

RSS 2.0