I-landsproblem?

vaknar av solen. Den reflekterar sina strålar i spegeln och träffar mitt morgontrötta face.
Ganska pigg ändå för att vara sju på morgonen. Väcker ögonen ytterligare med en stark kopp kaffe.
Drar på mig kortbyxorna (läs: kortbyxorna) och en stickad tröja med ingenting under. Går ut i solen, som värmer.
Malins erbjuder nygraddade thekakor. Köper fem sycken när jag egentligen bara behöver två.
Man kan ju spara tills imorgon. Kommer hem, äter upp tre. Nej, fyra. Blir så mätt att jag slumrar till.
Femtonminuter. Kan lika gärna ta den sista med. Blir pigg igen, på låtsas. Drar på mig springbyxorna och går på en timmes promenad istället för att plugga. Hittade ändå inte radioprogrammet som jag var tvungen att lyssna på.
Kommer hem, känner mig ändå jävligt snygg. får fet jobbångest. hittar bara festsuget nuförtiden.Tur att det inte är något fel på det, ändå. Människan är jobbig som få. blir aldrig riktigt nöjd. Men det blir nog aldrig mer än så. heller. Men jag är inte bitter. nejdå.

trodde jag aldrig

Att jag skulle sitta här och njuta, se fram emot våren och sommaren som är så SJUKT JÄVLA NÄRA och samtidigt lyssna p¨å oskar linnros.. låten 25 är faktiskt riktigt meddragande, tihi.
vet ni, häromdagen solade jag i bikini och gick runt i shorts och linne, idag gick jag till ica i shorts klockan nio på morgonen.. det måste väl säga något?!

Tänkte springa nu på morgonen men jag vart inge sugen.. var mer sugen på en kopp kaffe till så nu har jag köpt två paket så davids föräldrar klarar sig när dom kommer hit imorgon och tapetserar vårat sovrum! Äntligen ska det bli ordning därinne!!!!!! en trip till ikea är nog ett måste!

saknar mamma så det gör ont. men på lördag efter jobbet!!!! då blir det falköping i några dagar:)


kaffe alltså...
lyssnade på david gra imorse och blev sådär tänkig på hur hemsk världen är.. måste komma på ett ämne att skriva om i min krönika.. svårt!
Nu ska jag njuta av kaffet sen ska jag o david rensa sovrummet när han kommer hem. Och så ska jag träna halv fyra, och hänga lite med lena med tror jag. åh. är så glad när hon är hemma!


peaceout people!




en skabbig uppdateringsbild. måste köpa mig en kamera!!!!!!!!!!! men jag har allt fått färg de här dagarna!!!!!!!!!!! :)

ett tappert försök

stannar upp
mitt i tiden och bara
står alldeles stilla
vill fälla en tår
flera stycken faktiskt
att det ska vara så svårt
att hela tiden vara glad
le åt världen
och solen, så som den sken idag

men det går inte
det går bara inte att le
tänker på människoöden
mitt egna liv och varför vissa blir till övers

saknar och trivs på samma gång
rädd men samtidigt spänd
har ändå ett litet tag på mig
att göra mig beredd

vem vill jag bli och vart vill jag vara
egentligen, ingen fattar ingen kan förklara

vart alla får tid och ork ifrån
pengar desto mer
kneg till ingen nytta
och här sitter jag
ensam
men det är ju vår, ändå

hej bloggen!

herregud.. mer än en månad sedan nu.. vet inte.. men jag har tappat gnistan. Saknar något, och jag tror det är skrivandet men så fort jag försökt sätta mig och skriva ner något har det bara blivit svart i skallen. Men mår dåligt av att inte få, rättare sagt kunna skriva av mig så nu måste jag börja igen. Ett inlägg minsta, varje dag! bara att ta sig den tiden. För efteråt om man skrivit något bra känns hjärtat flera kilo lättare.

mitt liv har kännts platt och tråkigt det senaste. Jag vill inte gå och jobba, vill inte träna, vill inte städa och få fint, vill ingenting. vill bara ha sommar hav sol bad, ledighet och inte behöva tänka på något. tänk va fint om det var så jämt.

Kulturjournalistiken sjunger på sista versen med.. uppgift sex ska vara inne den 13 maj. Och det är roligaste uppgiften!! bäästa uppgiften! måste få bra på den.. har gått bra med de andra uppgifterna faktiskt, bara fått göra lite ändringar här o där.. Sen så har jag ju faktiskt inte gått in för det så mycket eftersom jag prioriterat jobb och allt annat före.. men till hösten då jävlar! har sökt in till universitetet for real.. spännande!
iaf, vi ska skriva en kolumn/krönika... boom! fixarlakarinaight?!

Igår blev jag överraskad av fina lena! hon ska vara hemma hela nästa vecka! hur bra är inte det? hon får mig på bra humör och så blir jag inte så tänkig. de är bra.

annars så vill jag ha sommar och ledighet, vill må bra i kroppen. är nog fortfarande lite halvsjuk (så störande!!!)

kanske kommer en dikt snart med.
peaceout


RSS 2.0